Counters SERVERY

Paraqesë dhe të shërbejnë ushqimin tuaj duke përdorur sportelet tona servery

 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
Shkarko Servery Our Counter Specifikimi PDF
Në dispozicion në vetë-shërbimit dhe të shërbejë-over, të nxehtë dhe frigorifer, sportelet tona servery janë dhunti të shumta dhe mund të përdoret në të gjitha llojet e mjediseve hotelieri gjithë Mbretërinë e Bashkuar.

Nxehtë dhe frigorifer kundërvihet servery

Sportelet tona servery furnizohen me puse statike apo të ajrosura, duke përdorur pans frigorifer gastronom për ushqim të ftohtë dhe Bain Maries ose qelqi Ceran për ushqim të nxehtë. Ndriçim LED është vendosur në një çelik inox vinç-urë të lehta që mund të përdoren për llambat lineare ngrohjes kuarc-halopgjen. Nën-seksion është furnizuar hapur, por mund të jetë e pajisur me ose një opsion frigorifer apo të nxehtë magazinimit. Karakteristika të tjera përfshijnë:
 • Size: 800mm nga para për të mbështetur dhe gjithashtu një mundësi për 975mm kështu që ju mund të ketë një sipërfaqe pasme 315mm punës. Widths të ndryshme në dispozicion në rritje të plota gastronorm

 • Të dyja shërbejnë-mbi dhe të vetë-shërbimit kundërvihet servery dispozicion

 • Binarët opsionale tabaka për konfigurimin vetë-shërbimit

 • Lidhura, para ashpërsuar qelqi, anët dhe të lartë (rishfaqën për vetë-shërbimin)

 • Ambientit, përputhen, në-line apo qoshe modulet në dispozicion për rregullimin e vazhdueshme kundër

 • Drop-në njësi servery gjithashtu në dispozicion

Na kontaktoni

Telefononi TFSE Produkte Ltd për të diskutuar mbi stilin, madhësinë dhe të përfundojë ju dëshironi për counter tuaj servery.
Bazuar në Londër, Britani të Madhe, ne punojmë në të gjithë vendin, kështu që na telefononi sot në0845 500 7100.
Share by: