Counters REAR BAR

Funksionale, sportelet e pasme ende tërheqëse bar

 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
Shkarko Rear Our Bar Counter Specifikimi PDF
Sigurohuni zonën tuaj të punës është e organizuar dhe të pastër me sportelet tona pasme bar. Me hapësirë për condiments, ruajtjen dhe mbytet, TFSE Products ka projektuar këto kundërvihet me rëndë mjedisin hotelierike detyrë në mendje.

Karakteristikat e sporteleve tona bar pasme

 • Ndërtim 304 kabinete çelik

 • Dera e rëndë detyrë dhe mbathje (vetë-mbylljes)
 • Përplasje & bin Moduli
 • Incorporated kafe trokas-out mbathje / kazanët
 • Sirtar rregullueshme dhe ngjitur lojë me birila lavaman
 • Çelik clip-on plinths për të mbajtur mbeturinat larg për underside
 • Madhësive modulare me opsione për makinave të përshtaten me pjatalarëse, makina akull dhe frigoriferë
 • Kombinoje kundërvihet për zgjidhje fleksibile që janë aesthetically kënaqshëm dhe funksionale

Na kontaktoni

A është koha për një organizim në objektin tuaj? Instalo një kundër pasme bar nga Produkte TFSE Ltd në mënyrë që ju mund të mbajë çdo gjë në rregull.
Telefononi ekipin tone me bazë në Mbretërinë e Bashkuar në0845 500 7100.
Share by: