SIGURIMI I CILËSISË

Sigurimi i cilësisë

Nga fabrikë e prodhimit tonë në Londër, dizajn TFSE LTD dhe për të ndërtuar procese nënshtrohen kontroll rigoroz të cilësisë dhe testimin sistematike. Ne kemi për qëllim për të furnizuar shumë më të mirë në sportelet ekranit ushqimore, së bashku me nivele të shquar të mbështetjes të konsumatorëve dhe pas shitjes kujdes.

Standarde të larta, produkte të cilësisë

Sportelet tona janë të prodhuara në fabrikën tonë në Londër, ku veprojmë kontrollet e cilësisë së rreptë, kështu që ju mund të keni besim të plotë në besueshmërinë e pajisjes tuaj të re.

Sistemi i rigoroze të kontrollit të kualitetit në vend siguron ne prodhimin e produkteve që do të qëndrojnë deri në sfidat e mjedisit të fast-paced, furnizim ushqimi. Duke përdorur komponente të zgjedhur me kujdes dhe materiale, të kombinuara me zgjidhje provuar inxhinierike, të tilla si strukturat ngjitur stresit-i lehtësuar, ne ndërtojmë produktet që janë të përshtatshme për qëllimin dhe të qëndrojnë testit të kohës.

Udhëheqësit e tregut në efikasitetin e energjisë

Kundërvihet TFSE Ltd Produktet janë të prodhuara për të përmbushur kërkesat e saktë të industrisë, dhe ne i kushtoj vëmendje të veçantë për efikasitetin e energjisë së pajisjeve tona. Ne tani përfshijnë condensers të lartë të efikasitetit në të gjitha njësitë TFSE LTD së.

Përveç kësaj, çdo produkt është monitoruar dhe kontrolluar me një sistem kompjuterik mikroprocesor të bazuar, për të ruajtur efikasitet optimal operativ. Built-in hetimet njëkohësisht monitoruar temperaturën kabinetit dhe temperaturën e mbështjellje për të siguruar që sistemi ftohës është në ekuilibër me ambientin e kabinetit.

Shtet-e-artit-teknologji

TFSE Products Ltd përdor pajisje të fundit dhe shtet-e-artit-prerja lazer për të siguruar produkte të cilësisë më të lartë. Përfitimet e lazer prerjes mbi metodat e tjera përfshijnë:

  • Saktësi - të gjithë komponentët janë tepër të sakta

  • Asnjë shtrembërim - nuk ka ngrohje të përfshira, kështu që nuk ka shtrembërim të materialit

  • Prerë të pastër - lë një avantazh të pastër dhe të përfundojë të përsosur

  • Harton ndërlikuar - më komplekse, harton me porosi mund të realizohet

Na kontaktoni

Gjej më shumë rreth garanci tonë të sigurimit të cilësisë.
Jepni ekipin në TFSE Produkte Ltd në Londër një thirrje sot për
0845 500 7100.
Share by: