Counters Patisserie

Popular, free-këmbë kundërvihet Patisserie

 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
Shkarko Our PDF Patisserie Counter Specifikimi
Display ushqimin tuaj fllad-përgatitur në një nga sportelet tona Patisserie. Dispozicion në një gamë të madhësive, këto sportelet mund të jetë ndezur ose në frigorifer për të mbajtur ushqimin tuaj në temperaturë ideale.

Karakteristikat e sporteleve tona Patisserie

Me lidhura me xham të dyfishtë para, krye dhe anët, dhe të rëndë dyer të dyfishtë me xham të pasme, kjo counter ofron efikasitet optimal termike. Ajo është e përkryer për të shfaqur produktet Patisserie. Kompresor integral me të ndërtuar në kontrollet ofron ventiluar ngrirje në çdo nivel raft për të mbajtur një temperaturë edhe të gjithë. Karakteristika të tjera përfshijnë:
 • Opsionet Madhësia: 675mm ose 525mm thellë me gjerësi dhe madhësisë opsionet e ndryshme

 • Mundësia e dy ose tre rafte xhami

 • Temperatura Operative: + 2 / + 6 gradë celsius

 • Efikasitetin maksimal termike

 • Zgjedhje e këmbëve të pozicionit fikse ose braked castors për zhvendosje të lehtë

 • Drop-në njësitë frigorifer gjithashtu në dispozicion

Na kontaktoni

Nëse kjo është një kabinet standarde Patisserie ose kundër bespoke, TFSE Products Ltd në Londër mund të ndihmojë.
Na telefononi në0845 500 7100.
Share by: