Counters Akullore

Papërmbajtshëm akullore ngrirësve ekranit

 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
Shkarko Our PDF Gelato Counter Specifikimi
Me të gjitha raundin e shikimit, klientët tuaj mund të merrni një sy të mirë në shije të shijshme në ofertë me sportelet tona akullore. Në dispozicion me ose pesë ose gjashtë 6.5 litër Napoli kontejnerë akullore. Ideal për kafene të vogla ku hapësira është një premium.

Ruajtur dhe paraqitur krem tuaj akull në mënyrën më të mirë

E brendshme e këtyre sporteleve është e lehtë-to-të pastër me pajisje çeliku inox, si dhe sy-infektues me ndriçim të tensionit të ulët LED. Ajri i ngrohtë nga kompresori integrale përjashtohet nga e para dhe kalon mbi gotë para për të parandaluar trashje, kështu që klientët tuaj do të merrni një pamje të qartë. Prodhuara në fabrikën tonë me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, ne furnizimin atyre në mbarë vendin.
 • Opsionet Madhësia: 1202mm lartë dhe 650mm nga para për të mbështetur, me hapësira për 5 ose 6 kontenierë akullore

 • Ftohje ventiluar mban një temperaturë uniforme në të gjithë dhe parandalon Kristal acar formuar në produktin tuaj

 • Varg Temperatura Operative: -12 / -16 gradë celsius

 • Të dyfishtë para xham dhe e lidhura anët ashpërsuar qelqi dhe të lartë

 • Zgjedhje e këmbëve të pozicionit fikse ose braked castors për zhvendosje të lehtë
 • Pluhur mbuluar tabelë për ngjyrën tuaj të kërkuar (apo ndeshje sa më pranë të jetë e mundur)

Na kontaktoni

Gjej të përsosur counter akullore për ambientet tuaja me Produkte TFSE Ltd në Londër, Britani të Madhe.
Telefononi sot ekipin në0845 500 7100.
Share by: