shtëpi

prodhuesit e
Sportelet e ushqime DISPLAY

VIEW broshurën tonë
Three food display cabinets full of food
TFSE Products Ltd, është një prodhues UK bazë të temperaturë të kontrolluar pajisjeve të ekranit të ushqimit.Tona shkojnë Café Counter është projektuar posaçërisht për të përmbushur kërkesat gjithnjë në zhvillim e sotme kafene dhe pakicë e ushqimit mjedise.

Me përvojë mbi 25 vjet në industrinë ushqimore

Kundërvihet TFSE Products Ltd janë të prodhuara me pakicë në mendje. Ne mund të ju ofrojnë të plotë të projektimit, planifikimit dhe instalimit të shërbimit, kështu që ju mund të ndjehen të sigurt se ju do të merrni kundërvihet ekranit tuaj ushqim në vend dhe instaluar, si seamlessly të jetë e mundur. Duke qenë ekran prodhuesit me përvojë kundër bazuar në Greater London, jeni të mirëpritur të vizitoni sallë ekspozite tonë dhe të bisedoni me ekipin në lidhje me kërkesat specifike të biznesit tuaj.
ZBULO ME SHUME

Duke përdorur materialet më të qëndrueshme

Sportelet tona janë ndërtuar me standardet më të larta kështu që ju mund të keni besim të plotë në besueshmërinë dhe prezantimin e tyre. Ne gjithashtu investojmë shumë në kërkime për të na mundësojnë që të udhëheqin rrugën me sportelet tona ekran inovative ushqim dhe vazhdimisht përpiqen për të siguruar me të mirë në punën dhe stil.
ZBULO ME SHUME
Empty refrigerated food display cabinet

Shërbimi dhe përkujdesje e mëtejshme

Sportelet tona janë warrantied plotësisht kështu që ju jeni duke marrë siguri të drejtpërdrejtë nga prodhuesi që të gjitha pjesët janë në dispozicion dhe kërkesat e shërbimeve janë arritur zakonisht brenda 24 orëve. Ne e kuptojmë se sa e rëndësishme është shfaqur juaj ushqimi nuk është jashtë shërbimit për çdo gjatësinë e kohës më shumë se ç'duhet.

Na kontaktoni

Për të mësuar më shumë për produktet tona, për një kuotë të detajuar ose për më shumë informacion mbi tona të shërbimit me porosi të projektimit, na kontaktoni.
Telefononi ekipin në Produkte TFSE Ltd sot në 0845 500 7100.
Share by: