Grab & GO kundërvihet

Grab & Go kundërvihet vetë-shërbimit

 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
Shkarko Our PDF Grab & Go Multi-Service Counter Specifikimi Shkarko Our PDF Grab & Go Mini Multi-Service Counter Specifikimi
Nëse kjo është një e plotë kap madhësi & shkojnë counter ose një mini, ekipi në Produkte TFSE Ltd ka pasur sukses në prodhimin e një produkt i madh që ofron përmirësime të mëdha në pajisje të tjera të vetë-shërbimit në treg.

Karakteristikat e Grab & Go multi-shërbimit counter

Një tipar i rëndësishëm projektimit është sistemi i ventilimit që është konfiguruar në mënyrë ajrit të nxehtë është shkarkuar nga lartë dhe njësia mund të përshtatet turret në mur. Kjo do të thotë multi-shërbejnë ynë kabineti duket të zgjuar, mbeturinave më pak hapësirë dhe mban klientët tuaj dhe pije freskuese stafit. Karakteristika të tjera përfshijnë:
 • Zgjedhje e këmbëve të pozicionit fikse ose braked castors për zhvendosje të lehtë
 • Fshini sipërfaqet pastër dhe të ndërtuar në zona magazinimi më poshtë me dyer të mbylljes

 • Rul Night verbër për të siguruar izolimin termik dhe të përmirësuar efikasitetin e energjisë

 • Operative varg temperatura: +4/8 gradë celsius
 • Opsionet Madhësia: 675mm thellë nga 1800mm, me një gjerësi prej 800mm, 1200mm ose 1600mm

Karakteristikat e Grab & GoMINI
multi-shërbimit counter

400mm shkurtër se kap tona të tjera dhe shkoni gamë të kundërt, këto njësi kanë dy rafte xhami dhe raft një çelik inox-të ulët, të gjitha me ndriçim LED. Kompresor integral me të ndërtuar në kontrollet ofron ventiluar ngrirje në çdo nivel raft për të mbajtur një temperaturë edhe të gjithë. Karakteristika të tjera përfshijnë:
 • Tre raftet ndriçuar me ngrirje të ventiluar në çdo nivel

 • Zgjedhje e këmbëve të pozicionit fikse ose braked castors për zhvendosje të lehtë

 • Rul Night verbër për të siguruar izolimin termik dhe të përmirësuar efikasitetin e energjisë

 • Operative varg temperatura: +4/8 gradë celsius

Na kontaktoni

Get kapje ideal dhe të shkojnë kundërpër ambientet tuaja nga Produkte TFSE Ltd në Londër.
Na telefononi sot në0845 500 7100.
Share by: