DROP-in

Drop-në njësi për të shfaqur ushqimin tuaj

Deli Drop-in Njësia Specifikimi PDF Patisserie Drop-in Njësia Specifikimi PDF Servery Drop-in Specifikimi PDF Grab & Go Drop-in Njësia Specifikimi PDF
Kompakt dhe të fuqishme, TFSE Produkte 'drop-në njësi është projektuar për të siguruar një shfaqje në frigorifer apo të nxehtë plotësisht vetë-përmbante që mund të përfshihet në një sportel ekzistues, në vend. Compatible me shumicën sportelet ajo ofron një kosto-efektive zgjidhje të shpejtë.

TIPARET E NJËSIVE TONA Deli DROP-NË

 • Projektuar për të optimizuar hapësirë ekran në një sportel ekzistues

 • Fshini sipërfaqet pastër dhe kondensator të lehtë të pastër
 • Një zgjidhje e përkryer qoftë se keni nevojë për të kthyer kundër tuaj ekzistues për të akomoduar një kabinet ekran ushqim
 • Fshini sipërfaqet pastër dhe kondensator të lehtë të pastër
 • Ekran jonë posaçërisht zhvilluar ventiluar frigorifer mban një temperaturë edhe

 • Refrigeration temperatura operativ varg: +4/8 gradë celsius
DOWNLOAD PDF
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton

TIPARET E Patisserie njësitë tona DROP-NË

 • Projektuar për të optimizuar hapësirë ekran në një sportel ekzistues

 • Fshini sipërfaqet pastër dhe kondensator të lehtë të pastër
 • Një zgjidhje e përkryer qoftë se keni nevojë për të kthyer kundër tuaj ekzistues për të akomoduar një kabinet ekran ushqim
 • Fshini sipërfaqet pastër dhe kondensator të lehtë të pastër

 • Fshini sipërfaqet pastër dhe kondensator të lehtë të pastër

 • Refrigeration temperatura operativ varg: +4/8 gradë celsius
DOWNLOAD PDF

TIPARET E TONA SERVERY DROP-IN UNIT

 • Designed për shfaqje optimal counter-top me katror rrethojnë qelqi ashpërsuar

 • Ndërtimi 304 çelik të gjithë

 • kompresor dhe kontrollit seksione integruara poshtë

 • Ekran jonë posaçërisht zhvilluar ventiluar frigorifer mban një temperaturë edhe
DOWNLOAD PDF
 • SM1775BM

  Ndezur Bain Marie

 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton

TIPARET E kap & GO tonë DROP-IN UNIT

 • raftet ndriçuar me ngrirje të ventiluar në çdo nivel

 • rul Night verbër për të siguruar izolimin termik dhe të përmirësuar efikasitetin e energjisë

 • Operative varg temperatura: +4/8 gradë celsius
DOWNLOAD PDF

Na kontaktoni

TFSE Products Ltd bazuar në Mbretërinë e Bashkuar do të projektimin dhe prodhimin drop-in njësi që ju nevojitet.
Na telefononi sot në 0845 500 7100.
Share by: