Counters Delice

Kundërvihet Delice janë më të mira për biznes

 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
Shkarko Delice Our Counter Specifikimi PDF
Praktike dhe me stil, TFSE Ltd Produktet e counter deli është zhvilluar nga ekipi ynë inxhinieri posaçërisht për sektorin e ushqime në Mbretërinë e Bashkuar. Projektuar për ekran të ushqimit optimal pakicë është ndërtuar për të përmbushur kërkesat saktë të një ushqime të zënë dhe mund të përdoret për ushqime të nxehtë apo të ftohtë.

Tiparet e sporteleve tona Delice

Lehtë për ta ruajtur e brendshme, ka një kuvertë ekran turret-montim për të eliminuar kurthe poshtër dhe mund të furnizohen në një shumëllojshmëri të materialeve, kështu që mund të përfundojë me specifikimet tuaja. Nuk ka struts metalike mbështetur dhe qelqi lidhura rrethojnë ofron shikimin e pandërprerë të produktit, me panele të veçanta deri në 4 metra në gjatësi. Karakteristika të tjera përfshijnë: paragrafi i ri
 • 900mm thellë nga 1200mm, në widths të 1200mm, 1600mm, 1800mm, 2000mm, 2400mm
 • Një lartësi frigorifer kuvertë të vetëm 740mm, në mënyrë që ekrani është më afër konsumatorit
 • Ekran jonë posaçërisht zhvilluar ventiluar frigorifer siguron edhe temperaturë të gjithë
 • të ulët të energjisë, ndriçimit gjatë jetës LED gjeneron pak nxehtësi, duke ndihmuar për të zgjatur jetën shelfin e produkteve tuaja
 • Zgjedhje e këmbëve të pozicionit fikse ose braked castors për zhvendosje të lehtë

Na kontaktoni

TFSE Products Ltd bazuar do projektimin dhe prodhimin counter përsosur Deli ushqime tuaj.
Na telefononi sot në0845 500 7100.
Share by: