KONTAKT

Telefononi ekipin e ekspertëve në
TFSE Products Ltd

Me bazë në Londër, ne projektimin, furnizimin dhe instalimin kundërvihet komerciale frigoriferë apo të nxehta ekranit ushqimit gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Na vizitoni në një nga lart dhe që vijnë tregon tona tregtare, pop në sallë ekspozite tonë, ose të na kontaktoni sot.

Merrni në kontakt

Njësia 4 Hanworth Trading Estate, Hampton Road West, Feltham, TW13 6DHTFSE Products Limited regjistruar si një kompani e kufizuar në Angli dhe Uells nën numrin kompanisë: 08162431.
Adresa e regjistruar: 591 London Road, Cheam, Sutton, Surrey, SM3 9AG

Ju lutem, dërgoni SHBA Enquiry TUAJ

Na kontaktoni

Nëse kjo është një counter në frigorifer apo të nxehtë ekranit ju jeni duke kërkuar për të, të merrni në kontakt me TFSE Products Ltd. sot.
Na telefononi në0845 500 7100
Share by: