Counters CAFE

Gjej counter përsosur kafe për biznesin tuaj

 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
Shkarko Our PDF Café Counter Specifikimi
Varg TFSE Produkte 'i kundërvihet reja kafene ju lejon për të paraqitur ushqimin tuaj të nxehtë dhe të ftohtë në kushte ideale. Counter përsosur Kafeneja do të shfaq ushqimin tuaj në të mirë të saj, duke siguruar ajo qëndron i freskët për aq kohë sa të jetë e mundur duke ruajtur temperaturën e duhur. Sportelet tona kafe jo vetëm në përputhje me legjislacionin rreptë higjienës në Britani të Madhe, ata duket elegant too!

Projektimit dhe cilësi të reja materiale

 • Varg kundërvihet Cafe 'është projektuar cleverly për të siguruar hapësirë optimale ekran, pa përdorur seksionet alumini për të mbështetur xhami, duke i dhënë klientëve tuaj pamje të plotë të produkteve tuaja.

 • Efikas të energjisë, ndriçim LED është përdorur për të reduktuar efektet në gjëra ushqimore të shkaktuara nga nxehtësia e gjeneruar nga ndriçimi standarde. Kjo shtrihet raft jetën e produkteve tuaja.

 • Me një sistem, ergonomik slot-in raft, dizajni nuk ka mbështetje armë për sirtar, kështu crumbs dhe mbeturinat nuk do të ndërtojë, do të thotë zona juaj ekranit është shumë më e lehtë për të mbajtur të pastër.

 • Të gjitha sportelet kafene janë të pajisur me një të lehtë-to-ruajtur, pull-out tabaka thërrime që mund të hiqet dhe të pastrohen çdo ditë. Kjo parandalon mbeturinave të ushqimit ndërtuar rreth spirale ftohjes dhe dëmtuar counter tuaj.

Na kontaktoni

Le TFSE Products Ltd projektimit dhe të instaloni një të ri kundër shkëlqyeshëm kafe për objektin tuaj në Mbretërinë e Bashkuar që sjell më të mirë nga produktet tuaja.
Telefononi sot ekipin në 0845 500 7100.
Share by: