Counters bespoke

Të përshtatura për specifikim tuaj të saktë

 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide Title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Slide title

  Shkruaj titullin tuaj këtu

  buton
 • Bespoke Display Counters

  Display Counters bespoke

  buton
Kur keni nevojë për një kundër ekran të përshtaten shtëpinë tuaj pikërisht, zgjidhni bespoke dizajn kundër ushqimit dhe për të ndërtuar të shërbimit nga TFSE Produkte. Ekspertët tanë mund projektimin dhe prodhimin e pajisjeve të përshtaten edhe hapësirat më të vështirë. Ne mund të ofrojë produkte të cilat ju nuk mund të marrë diku tjetër!

Unique dhe kundërvihet ushqim me porosi

Shitore të specializuara të pavarur e ushqimit mund të kenë probleme gjetjen kundërvihet, frigoriferë dhe kapje të vetë-shërbimit dhe shko kabinete që të gjithë ndeshje. TFSE Products Ltd do të sigurojë të gjitha produktet ju qëllim do të furnizohen me të njëjtin fund. Ne mund të instaloni një gamë të koordinuar të front-e-shtëpisë së pajisjeve të ekranit që do të rrisë të brendshëm të ambienteve tuaja dhe për të krijuar një përshtypje të mirë të biznesit tuaj.

Sportelet ushqimore bespoke janë ndërtuar në specifikimet tuaja, me një fund të koordinuar të gjithë një gamë të produkteve. Ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri të opsioneve, duke përfshirë çelik inox dhe sipërfaqet e punës graniti dhe druri, laminuara, Corian ose fascias me tjegulla.

Zgjidhni TFSE Produkte Ltd

 • Counters, frigoriferë dhe kabinete të ndeshjes dhe që mund të shtohet lehtësisht të

 • E ndërtuar në mënyrë dhe të përshtatura për dekor dhe dysheme planin tuaj

 • projektimit CAD dhe prerja lazer për të siguruar në fund të cilësisë më të lartë
 • Quality, sportelet e ushqimit me porosi me çmime të përballueshme

Na kontaktoni

Nga kafe dhe ushqime kundërvihet të front-e-shtëpi njësive të vetë-shërbimit; pajisjet ne furnizimin do të përmirësojë biznesin tuaj, të përmirësuar kushtet e punës dhe për të përmirësuar produktivitetin tuaj.
Telefononi ekipin në Produkte TFSE Ltd në Londër për sportelet ushqimore bespoke në0845 500 7100.
Share by: