PËR NE

Gjej më shumë rreth TFSE

TFSE Products Ltd është një nga prodhuesit kryesorë të shërbimit të ushqimit dhe hotelieri pajisjeve në Mbretërinë e Bashkuar. Me një theks mbi cilësinë dhe dizajn ne furnizimin me një gamë të pajisjeve për të ndihmuar caterers pranishëm dhe të japë ushqim për klientët e tyre, në stil. Ne të produkteve të shërbimit të ushqimit që janë funksionale, user-friendly dhe të dizajnuara për të ju jap një avantazh të veçantë në tregun konkurrues e sotme.

Të gjitha prodhimet tona janë të ndërtuara me mjedisin e shitjes me pakicë në mendje, dhe ne të sigurojë të planifikimit dhe të instalimit shërbim të plotë për të marrë pajisjet tuaja në vend dhe instaluar si seamlessly të jetë e mundur. Teknikët tanë me përvojë do të instalojë kundërvihet tuaja të reja me shpejtësi dhe në mënyrë profesionale me pak ose pa shkëputje të ditës tuaj të punës.

Projektuar dhe prodhuar në Britani të Madhe

Të gjitha sportelet dhe pajisjet tona janë të dizajnuara dhe të prodhuara në lokalet tona në kuadër të Mbretërisë së Bashkuar. Dedikuar, fuqisë punëtore ynë specialist janë të pasionuar dhe i ditur me shumë vite eksperiencë në industrinë. Ne përdorim zgjidhje të shëndosha inxhinierike, aftësitë dhe ekspertizën për të krijuar pajisje që ju po kërkoni.

TFSE Products Ltd harton produkteve duke përdorur CAD dhe 3D modelimit për të siguruar se ata janë të përshtatshme të përkryer për nevojat tuaja. Të gjitha prodhimet tona janë të prodhuara nga çeliku fletë me strukturat, ngjitur me stresin i lehtësuar dhe ashpërsuara zonat kundër qelqi ekranit. Sipërfaqet e punës mund të furnizohen në opsionet e ndryshme, duke përfshirë çelik inox, guri, druri dhe Corian. Fascias mund të përfundojë në një sërë materialesh, duke përfshirë, druri, Corian, pllaka dhe laminates ndryshme.

Njësi më të mëdha kundër që janë të instaluar në një pozicion të caktuar, janë të montuar në plinths çelik për një instalim më estetike dhe higjienike. Pajisje të lirë në këmbë, të tilla si tonë kapje dhe shkojnë vetë-shërbimit të njësive dhe tona kabinete Patisserie mund të furnizohen me castors opsionale braked për zhvendosje të lehtë.

Nëpërmjet përdorimit të prerjes të avancuara lazer në procesin e prodhimit ne mund të arrijmë prototyping shpejtë, saktësinë më të madhe dhe ju jap dobi të një kthesë të shpejtë për urdhërat tuaj. Një nga përparësitë më të rëndësishme të prerjes lazer është se ajo kursen kohë dhe para. Nevoja për përpunim mekanik vështirë është eliminuar, e cila mund të shpëtojë mijëra paund dhe ndryshimet mund të bëhen menjëherë, e cila mund të shpëtojë javë vonesë.

Procesi jonë e prodhimit mundëson TFSE Produkte Ltd për të ofruar disa nga pajisjet më çmime konkuruese shërbimit të ushqimit në treg dhe, në shumë raste, urdhrat mund të dorëzohen më shpejt se produkteve konkurruese të importuara.

Hulumtim dhe zhvillim

Si dhe investimet tona në kërkime, TFSE Products Ltd vepron një politikë të zhvillimit të vazhdueshëm dhe vlerësimin e produktit. Ne gjithmonë synojmë për të udhëhequr në fushë, kështu që ne jemi vazhdimisht përpiqet për të përmirësuar performancën e produktit.

Përbërësit me cilësi të lartë janë përdorur gjithmonë dhe sportelet tona janë ndërtuar për të kaluar. Reagime të konsumatorëve në lidhje me se si mund të zhvillohen produktet tona, kështu që ata janë edhe më të mirë të përshtatshme për mjedisin hotelierike punës, është i mirëpritur gjithmonë. Produktet tona nënshtrohen përmirësim të vazhdueshëm për të marrë në komentet e klientëve të llogarive dhe për të ndihmuar të siguruar që pajisjet tona hotelierike është më e mirë në Britani të Madhe.

Na kontaktoni

Hidhni një sy në tonë sportelet ekranit ushqim.
Na jep një telefonatë sot në 0845 500 7100.
Share by: